Pump up the 90’s haalt Mental Theo naar Hardenberg

0
802

HARDENBERG – Het muziekfestival Pump up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg heeft alle artiesten voor de komende voorjaarseditie bekend gemaakt. Tijdens deze 26ste editie op zaterdag 4 april 2020 treden Mental Theo, Nakatomi, Party Animals en Dune op. “We hadden nog maar een deel van de line-up bekend gemaakt en de eerste duizend kaarten waren al verkocht. En dat in minder dan een maand tijd! Een avondje Pump up blijft onverminderd populair. Het is voor veel volwassenen een jarenlange traditie. Bovendien blijft de nieuwe aanwas met jongeren ook komen”, zegt Linda Braakman namens Pump up the 90’s.

Braakman: “Het wordt bovendien de eerste editie van Pump up the 90’s in de 20’s zoals ze dat nu zeggen. Dat betekent ook dat we bezoekers verwelkomen die de 90’s nooit fysiek hebben meegemaakt, bijvoorbeeld de 18- en 19-jarigen. Maar ondanks dat gemis, raken ook zij besmet met het 90’s virus. Ook al heb je het niet bewust meegemaakt; de 90’s tijd roept bij iedereen herkenning op. Het is iets speciaals. En nu we 2020 zijn binnen gestapt, is het voor de 90’s liefhebbers misschien een extra reden om weer een avondje terug te gaan naar die goede oude tijd met happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits.”

De kaartverkoop voor Pump up the 90’s is deze maand begonnen en de eerste duizend kaarten zijn al verkocht. Op dit moment zijn er een beperkt aantal kaarten te bestellen voor een zogeheten early bird tarief (18,50 euro). Zodra deze kaarten uitverkocht zijn, gaan de resterende kaarten voor het reguliere tarief in de verkoop (21 euro). Voor meer informatie: www.pumpupthe90s.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here