Ruim 360 exposanten presenteren hun innovaties op Infra Relatiedagen 2020

0
1554

HARDENBERG – De vakbeurs Infra Relatiedagen opende deze een week haar deuren voor duizenden infraprofessionals. Meer dan 360 exposanten presenteren zich in Evenementenhal Hardenberg, verdeeld over alle zeven beurshallen. Onder deze exposanten zitten ook veel nieuwe namen, zoals Hollandia, MKB Infra, Goldstone Europe, Dodewaard Machinetechniek, Boels Verhuur en Tuytel Groep. Verder keert de Toekomstdag voor studenten en scholieren terug, is er een route langs innovaties, een kennisprogramma en ontvangen alle bezoekers voor het eerst een smartbadge bij binnenkomst.

Het deelnemersveld van Infra Relatiedagen 2020 bestaat uit meer dan 360 exposanten, waaronder vertrouwde namen als Heijmans Infra, Sallandse Wegenbouw, Kijlstra, TWW, KWS Infra, BAM Infra, Wavin, Wynmalen & Hausmann, Hans van Driel & De Kemp Groep, Anema & Staad (Doosan), Strukton Civiel, BTE Groep, Syntera en Morssinkhof Groep. Ook laten tal van exposanten hun innovaties zien, waarbij het overgrote merendeel van deze innovaties zijn opgenomen in de zogeheten Innovatie Route. Deze route leidt bezoekers onder meer langs Wesselink – Oude Booijink BV, ByTheWay Bermherstel, D.I.P. BV (importeur van Vac-Ex Nederland) en Be-Ge Seating BV.

Advertentie