Home HULPDIENSTEN Auto compleet uitgebrand

Auto compleet uitgebrand

0
Auto compleet uitgebrand
Westerhaar- Vriezenveensewijk - Een geparkeerde Renault Clio aan de Wilgeroosstraat die net zo'n drie/vier weken in het bezit was van de eigenaar is vrijdagochtend compleet uitgebrand. De brand werd omstreeks 00:45 ontdekt. Buurtbewoners hebben wakker van een enorme knal, waarna ze bij het voertuig aan de voorzijde brand ontdekte. Al snel breide de brand zich uit en stond de gehele voorzijde van het voertuig in brand. Bij aankomst van de brandweer was er al geen redden meer aan. Buurtbewoners wisten enkele andere geparkeerde voertuigen in de buurt van de brand tijdig weg te zetten waardoor erger werd voorkomen. De brandweer had de brand al snel onder controle, maar is door de hitte in het voertuig enige tijd bezig geweest met het nablussen van de brand. De inzet van de hulpdiensten trok enige bekijks in het nachtelijk uur. De auto is door de brand van binnen als aan de voorzijde volledig uitgebrand. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgeseelpt
Bijlage News United

Westerhaar-Vriezenveensewijk – De brandweer heeft afgelopen nacht in de Wilgenroosstraat een brand geblust die was ontstaan in een geparkeerde auto. De brand heeft de auto volledig verwoest.Buurtbewoners hoorden een harde knal. Toen ze uit het raam keken zagen ze de auto, die net drie weken in het bezit was van de eigenaar,  aan de voorzijde in brand stond. De gealarmeerde brandweer had het vuur snel onder controle, maar is nog enige tijd bezig geweest met nablussen. Andere auto’s die ook in de straat stonden zijn tijdens de brand weggehaald, waardoor kon worden voorkomen dat meer auto’s in brand raakten.