Home Evenementen Grote muziekfestivals kiezen voor Evenementenhal Hardenberg: Urban Rebels en Super Fout

Grote muziekfestivals kiezen voor Evenementenhal Hardenberg: Urban Rebels en Super Fout

0
Grote muziekfestivals kiezen voor Evenementenhal Hardenberg: Urban Rebels en Super Fout

HARDENBERG – Twee grote muziekfestivals maken dit najaar hun debuut in Evenementenhal Hardenberg: Urban Rebels en Super Fout. Urban Rebels is op vrijdag 18 oktober, gevolgd door Super Fout op zaterdag 19 oktober dat nu al uitverkocht is. Tijdens Urban Rebels treden onder andere Boef, Freddy Moreira, Sevn Alias, Josylvio, Famke Louise en Mr Polska op. Een dag later bestaat de line-up van Super Fout onder meer uit Snollebollekes, 2 Unlimited, Jannes, Roy Donders, T-Spoon en Party Animals. “We zijn ontzettend trots dat deze festivals specifiek hebben gekozen voor Evenementenhal Hardenberg. En het is extra gaaf dat Super Fout nu al uitverkocht is”, zegt Linda Braakman namens Evenementenhal Hardenberg.

Urban Rebels en Super Fout zijn twee muziekfestivals die al bestaande edities hebben in Brabant en Zuid-Holland. Nu maken ze de oversteek naar Noord- en Oost-Nederland en kiezen ze bewust voor Evenementenhal Hardenberg als thuisbasis. “Deze locatie is uitermate geschikt voor het organiseren van grootschalige evenementen, kijk bijvoorbeeld naar Pump up the 90’s en Muziekfeest Het Goede Leven. We hebben ook edities van Urban Rebels en Super Fout in Evenementenhal Gorinchem. Vanuit die positieve ervaringen en vlekkeloze samenwerking met Evenementenhal, breiden we het concept nu uit naar Hardenberg”, zegt Micha Dekkers namens Midek, organisator van Urban Rebels en Super Fout.

Evenementenhal Hardenberg is erg opgetogen met de komst van deze twee publiekstrekkers. “Het zijn twee gevestigde muziekfestivals die editie op editie weer goed zijn voor duizenden bezoekers. Dat ze hun concept nu lanceren in Noord- en Oost-Nederland en daarbij juist voor ons kiezen, vinden wij geweldig! Het is een perfecte aanvulling op onze bestaande agenda. Na de verhuizing van Bierpop naar Zwolle zijn we destijds één festival kwijtgeraakt, maar met de komst van Muziekfeest Het Goede Leven, Urban Rebels en Super Fout hebben we er nu drie voor teruggekregen. Daar zijn we niet alleen voor onszelf, maar juist voor heel Hardenberg en omgeving ontzettend blij mee. Het zijn namelijk geen kleine jongens die nu naar Hardenberg komen”, aldus Braakman.

Met de komst van Urban Rebels en Super Fout is de najaarsagenda van Evenementenhal Hardenberg flink gevuld. In totaal zijn er tien publieksevenementen in minder dan drie maanden tijd. Verder zijn er maandelijks diverse vakbeurzen. De zogeheten publieksbeurzen bestaan onder meer uit Camperbeurs Hardenberg (27 tot en met 29 september), bruidsbeurs For Your Wedding (12 en 13 oktober), Urban Rebels (18 oktober), Super Fout (19 oktober), Winter Fair (8 tot en met 10 november), Muziekfeest Het Goede Leven (30 november) en Pump up the 90’s (7 december). Voor een volledig overzicht van alle beurzen en evenementen, kunnen mensen terecht op de vernieuwde website van Evenementenhal Hardenberg: www.evenementenhal.nl.