Home Evenementen Pleinfestijn Hardenberg brengt spektakel naar de Markt op 26 augustus!

Pleinfestijn Hardenberg brengt spektakel naar de Markt op 26 augustus!

0
Pleinfestijn Hardenberg brengt spektakel naar de Markt op 26 augustus!

Op zaterdag 26 augustus wordt de Markt in het bruisende centrum van Hardenberg omgetoverd tot een magisch festijn vol muziek en entertainment. Het Pleinfestijn Hardenberg, een jaarlijkse traditie, belooft dit jaar weer een onvergetelijke ervaring te worden met optredens van niemand minder dan Gerard Joling, Frans Duijts, Soul Sisters en de sensationele band ‘This is Beethoven’.

Het Pleinfestijn Hardenberg heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de meest geliefde evenementen als afsluiter van de zomerperiode in de regio. Deze editie belooft alle voorgaande jaren te overtreffen. Het publiek wordt getrakteerd op een gevarieerd programma, boordevol muziek, gezelligheid en spektakel.

Frans Duijts, de volkszanger met het hart op de tong, zorgt voor meezingers waar iedereen van kan genieten. De getalenteerde Soul Sisters laten het plein swingen en dansen met hun geweldige stemmen en aanstekelijke vibe. Gerard Joling neemt het publiek mee op een reis vol hits en klassiekers, met zijn energieke performance en charismatische uitstraling als spetterende afsluiting van de avond!

En last but not least, de band die iedere editie van de partij is; ‘This is Beethoven’, bekend om hun unieke mix van top 40 muziek en moderne rock, zal het publiek versteld doen staan van hun indrukwekkende nieuwe show.

Dankzij de support van vele sponsoren, is het Pleinfestijn Hardenberg ook dit jaar weer gratis toegankelijk voor jong en oud. Het plein opent om 19.30 uur en vanaf de eerste minuut wordt het een knalfeest!

De organisatoren van het Pleinfestijn Hardenberg kijken uit naar een avond vol plezier en entertainment en raden de bezoekers aan om op tijd te komen. De vorige editie was het plein binnen een uur vol.  Mis dit spektakel niet en zorg dat je op zaterdag 26 augustus op tijd aanwezig bent op de Markt in Hardenberg!