Home Overige John de Bever op Hardenbergs Slobberfeest

John de Bever op Hardenbergs Slobberfeest

0
John de Bever op Hardenbergs Slobberfeest

Donderdag 17 en vrijdag 18 augustus is de 22e editie van het Slobberfeest. Maar liefst twee dagen lang is het Wilhelminaplein de locatie voor het gezelligste gratis vakantiefestival van het Oosten.

Op donderdag staat de Hardenbergse rockformatie Take an Aspirin op de bühne, samen met een 4-koppige blazerssectie en zangeres Linda Tamminga verzorgen zij een avondvullend programma met een unieke mix van de beste classics tot de ultieme hits van nu. Take an Aspirin was in de jaren ’80 en ’90 dè band van de regio, de 8-koppige formatie trad op door heel het land en speelt op het Slobberfeest in de originele bezetting.

Speciale gast op de donderdag is John de Bever, op dit moment de meest gewilde artiest van Nederland. Bekend van zijn realitysoap ‘De Bevers’ en tal van hits als ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ en ‘Proost op het leven’ zet John heel Hardenberg op de kop!

Vrijdag komt Papa di Grazzi het plein in Hardenberg omtoveren tot een ware feestarena. Helemaal gek, super muzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show van Papa di Grazzi het beste omschrijven. Met blazers, superlenige sexy danseressen en een kneiter van een led-wall spelen ze vrijdagavond de populaire all-time classics, up to date top 40 hits en de betere rock- en feestnummers. Beleef de speciale Papa di Grazzi sound in dit wervelende optreden.

Maak je klaar om dé ultieme feestervaring te beleven want DJ Lars Evers staat vrijdag klaar om jouw avond op zijn kop te zetten! Met zijn grenzeloze passie voor muziek weet hij van iedere locatie een feest te maken, waarbij hij verschillende genres combineert en de dansvloer domineert met een constante stroom van hits.

Het Slobberfeest begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Meer informatie vind je op slobberfeest.nl of via social media.