Home Overige Deelnemende motoren Classic TT Gramsbergen worden technisch gekeurd

Deelnemende motoren Classic TT Gramsbergen worden technisch gekeurd

0
Deelnemende motoren Classic TT Gramsbergen worden  technisch gekeurd
Bertus Kelder, voorzitter EveNo Racing Gramsbergen interviewt Aalt Toersen, voormalig kampioen 50cc. Bertus in het zwart in oude kleding omdat het ook de Classic TT betreft.

Deelnemende motoren Classic TT Gramsbergen worden technische gekeurd. Voorafgaand wordt op vrijdagavond 17 juni in Gramsbergen, evenals afgelopen jaren, nabij café Bolte, de technische keuring van de motoren gehouden. Net als indertijd in Assen rijden de deelnemende motoren op unieke wijze onder begeleiding van het rennerskwartier in Anerveen naar de plaats van keuring en weer terug. Er is een aantal  bijzondere racemotoren te zien en te horen: Honda, BMW, Yamaha, Ducati, MV Agusta, etc. Bertus Kelder, voorzitter EveNo Racing Gramsbergen interviewt Aalt Toersen, voormalig wereldkampioen 50cc.