Home Overige Aanstaande zaterdag SVR Vakantiebeurs

Aanstaande zaterdag SVR Vakantiebeurs

0

HARDENBERG – Na goede ervaringen in voorgaande jaren is Evenementenhal Hardenberg aanstaande zaterdag (15 februari) weer gastheer van vele duizenden recreanten. Bij menigeen steken nu reeds de vakantiekriebels de kop op en worden plannen gesmeed voor de komende zomer. Voor hen die nog geen plannen hebben, is dit een prachtige gelegenheid om hun eigen kampeerboer en -boerin uit te zoeken op deze unieke SVR-Vakantiebeurs.

Boerengastvrijheid

Op deze SVR-Vakantiebeurs kan iedereen bij ruim 350 stands met boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland daadwerkelijk “zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken”. Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van € 5.00 p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerattributen die door de standhouders beschikbaar worden gesteld. De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor kinderen ook van alles te beleven

“Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook super leuk voor gezinnen met jonge kinderen. Op boerderijcampings zijn er natuurlijk de dieren, skelters, trampoline, zandbak en nog veel meer, waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken”, zegt de SVR-organisatie. Ook op deze beurs is er speciale aandacht voor de kinderen. Er zijn twee “Klaunies” aanwezig die de kinderen gaan vermaken. Bovendien zijn er de kuikentjes van het Pluimveemuseum Barneveld en de Expowagen van de Vereniging “Het Ree”, met alle informatie en films over de reeënpopulatie in Nederland. 

Voor ieder wat wils

Ook in 2020 bieden tweeduizend SVR-campings in binnen- en buitenland, gerund door boeren en particulieren, iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Kom ook naar Hardenberg en bezoek deze SVR-Vakantiebeurs; grote kans dat u dit jaar uw vakantie viert op het erf van de SVR-kampeerboer.

Voor meer informatie: www.svr.nl