Home Evenementen Tweede editie Muziekfeest Het Goede Leven in de startblokken

Tweede editie Muziekfeest Het Goede Leven in de startblokken

0
Tweede editie Muziekfeest Het Goede Leven in de startblokken

HARDENBERG – De tweede editie van Muziekfeest Het Goede Leven in Evenementenhal Hardenberg staat voor de deur. Op zaterdag 30 november treden Jannes, Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner op. Op Muziekfeest Het Goede Leven is ook een heuse beugelbar en speciaalbierbar van Grolsch, waar bezoekers een ijskoude Grolsch beugel en diverse speciaalbieren kunnen bestellen.

Met vier echte volkszangers belooft de tweede editie van Muziekfeest Het Goede Leven zijn naam eer aan te doen. Frans Duijts was vorig jaar ook één van de artiesten op de eerste editie en komt nu opnieuw naar Hardenberg. “Zijn optreden was vorig jaar een groot succes. We kregen veel vragen van bezoekers of we Frans Duijts weer konden binnenhalen. Dat is gelukt en daar zijn we erg blij mee”, zegt organisator Linda Braakman.

De andere artiesten zijn Jannes, die onder andere bekend is van de hits ‘Zwevend naar geluk’, ‘Ga maar weg’ en ‘Een beetje meer’, Peter Beense die een grote hit scoorde met het nummer ‘Laat ze maar lullen’ en Django Wagner maakt al jaren naam met zijn hits ‘Kali’ en ‘Mooie blauwe ogen’.

De tweede editie van Muziekfeest Het Goede Leven is op zaterdag 30 november in Evenementenhal Hardenberg. Het feest is van 20.00 tot 01.00 uur. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.mhgl.nl.