Home Overige Oogsttijd: modder op de weg, gas los.

Oogsttijd: modder op de weg, gas los.

0
Oogsttijd: modder op de weg, gas los.

Hardenberg – De boeren komen in actie voor hun werk, voor de passie. De afgelopen jaren hebben politici, media en activisten een negatief beeld over boeren geschetst. De zijn geen dierenmishandelaars en milieuvervuilers; de hebben hart voor het bedrijf, schrijven de actievoerders in een statement.

De onbetrouwbaarheid van de overheid en instanties is voor de aanleiding om een tegengeluid te geven. De problemen van Nederland horen niet op het bordje thuis boeren thuis

En daarom gaan ze naar Den Haag. Met honderden tractoren en auto’s laten de boeren horen wat zij vinden van het huidige beleid. Een echte Agractie. Alle boeren, leveranciers en mensen die de agrarische sector een warm hart toedragen doen mee aan deze protesttocht. Op 1 oktober 2019 gaan de boeren rijden.