Home Evenementen Jannes, Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner naar Hardenberg voor tweede editie van Muziekfeest Het Goede Leven

Jannes, Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner naar Hardenberg voor tweede editie van Muziekfeest Het Goede Leven

0
Jannes, Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner naar Hardenberg voor tweede editie van Muziekfeest Het Goede Leven

HARDENBERG – Na een eerste succesvolle editie in 2018, komt er een volgende editie van Muziekfeest Het Goede Leven in Evenementenhal Hardenberg. De datum voor deze tweede editie is zaterdag 30 november 2019. Tijdens deze avond treden verschillende Nederlandstalige artiesten op: Jannes, Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner. Kaarten zijn in de voorverkoop online te bestellen vanaf €17,50.

“Voor Muziekfeest Het Goede Leven bouwen we Evenementenhal Hardenberg weer om tot de gezelligste bruine kroeg van het oosten”, zegt organisator Linda Braakman. “Het was vorig jaar één groot feest en dat hopen we dit jaar te overtreffen. Met Jannes, Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner moet dat wel goed komen. Dit zijn allemaal volkszangers van het eerste uur die als geen ander weten hoe je een feestje moet vieren.”

Vorig jaar was Frans Duijts ook één van de artiesten op Muziekfeest Het Goede Leven. Braakman: “Ja, dat weten veel mensen nog. Na het muziekfeest vroegen veel bezoekers aan ons of Frans Duijts volgend jaar weer van de partij is. Voor al die mensen, maar natuurlijk voor iedereen, goed nieuws: Frans Duijts is er weer bij!”

De andere artiesten zijn Jannes, die onder andere bekend is van de hits ‘Zwevend naar geluk’, ‘Ga maar weg’ en ‘Een beetje meer’, Peter Beense die een grote hit scoorde met het nummer ‘Laat ze maar lullen’ en Django Wagner brak destijds door met ‘Kali’ en ‘Mooie blauwn ogen’.

De tweede editie van Muziekfeest Het Goede Leven is op zaterdag 30 november in Evenementenhal Hardenberg. Het feest is van 20.00 tot 01.00 uur. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.mhgl.nl.