Home Overige Motormarkt Hoogenweg 2018

Motormarkt Hoogenweg 2018

0
Motormarkt Hoogenweg 2018

Motormarkt Hardenberg wordt voor de 40 keer gehouden op de Hoogenweg bij Hardenberg.
Weer grote opkomst van de Motormarkt in Hardenberg.
Ze verwachten 5 tot 6 duizend bezoekers in Hardenberg
De Motormarkt Hardenberg wordt 2 maal per jaar gehouden. De voorjaarsmarkt vindt plaats op de laatste zaterdag van maart en de najaarsmarkt op de eerste zaterdag van oktober. Met meer dan tienduizend vierkante meter oppervlakte in de manege, tent, en buitenveld behoort de Motormarkt Hardenberg tot de grootste van Nederland. Het is een grote ronkende show van klassieke en antieke motorfietsen en bromfietsen. Van het weerzien met uw eerste motor of bromfiets en misschien treft u wel de motor van uw dromen aan. Wie weet wat dat zal losmaken. De Motormarkt Hardenberg is een waar paradijs voor de liefhebber van oude en antieke motorfietsen. Dankzij de prachtig gerestaureerde motorfietsen en bromfietsen. Van Primitieve pioniers tot modellen uit de jaren vijftig, zestig en zeventig.