Home Overige Motormarkt Gasschoeve 07-10-2017

Motormarkt Gasschoeve 07-10-2017

0
Motormarkt  Gasschoeve  07-10-2017

De Motormarkt Hardenberg is gehouden dit jaar, op 7 oktober 2017, bij de  “Manege Hoogenweg” te Hoogenweg op twee kilometer van het centrum van Hardenberg en niet zoals in voorgaande jaren op de locatie “Sportpark de Boshoek”. 

De toenemende organisatorische problemen op en rond de locatie van “Sportpark de Boshoek” en met name de verkeersveiligheid heeft ons doen besluiten, met het oog op de toekomst, in samenwerking met gemeente, politie en brandweer uit te zien naar een andere locatie. Deze locatie menen wij gevonden te hebben in “Manege Hoogenweg” gelegen in het buitengebied van de gemeente Hardenberg. Met manege, grote tent, een mooi buitenveld en ruim voldoende parkeergelegenheid direct gelegen aan de Motormarkt, zal het uiterlijk van markt niet veranderen. Deze nieuwe locatie heeft dezelfde kenmerkende gezelligheid en sfeer welke u van ons gewend bent. 

De Motormarkt Hardenberg wordt georganiseerd door De Gasschoeve, leden zijn vrijwillig actief om er voor iedereen een geslaagde dag van te maken. Dit maakt een toegangsprijs van 4,- euro en vrij parkeren mogelijk. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer, ruim aanbod van motoren, bromfietsen en onderdelen staan garant voor een dag vol bezienswaardigheden. De vele bezoekers, waaronder velen al jarenlang, beschouwen de Motormarkt dan ook vaak als een dag om weer eens met oude bekenden af te spreken. 

Voor u als (trouwe) bezoeker, onze altijd terugkerende handelaren en ook voor ons als organisatie zal het zeker even wennen zijn, na zoveel jaar een andere locatie.  We hopen op uw begrip en medewerking en dat wat ons al die jaren zo bijzonder heeft gemaakt, op deze nieuwe locatie mag blijven voortbestaan.