Home Overige Pink Robbin fietsen voor kanker 2017

Pink Robbin fietsen voor kanker 2017

0
Pink Robbin fietsen voor kanker 2017

Borstkanker treft 1 op de 7 vrouwen in Nederland. In 2016 waren er ruim 17.000 diagnoses, waarvan 137 mannen. De overlevingskansen stijgen, maar nog steeds sterven er in ons land ongeveer 9 mensen per dag aan de gevolgen van borstkanker. Daarom wordt er in Hardenberg op 30 september een fietstocht voor Pink Ribbon georganiseerd. Iedereen kent wel iemand waarvoor je op de fiets wil stappen. Wil jij ook meehelpen om geld te verzamelen voor onderzoek? Of wil je elkaar een hart onder de riem steken? Fiets dan met mee tijdens de 7e Ladies fietstocht voor Pink Ribbon.

Er is plek voor 175 vrouwen. De deelneemsters worden ontvangen vanaf 9:30 uur bij Grandcafé Docks en vertrekken om 09:30 uur vanuit Hardenberg. Tussen de middag is er lunch bij De Rheezerbelten en ’s middags wordt er afgesloten bij theater De Voorveghter. Hier wordt ook het cheque-bedrag voor Pink Ribbon bekend gemaakt.