Home Overige Allereerste hondenvakantiepark van Nederland in Radewijk

Allereerste hondenvakantiepark van Nederland in Radewijk

0
Allereerste hondenvakantiepark van Nederland in Radewijk

Een groot ontmoetingscentrum en speelparadijs voor honden op vakantiepark Erve Raewyck in Radewijk bij Hardenberg, een nieuw vakantiepark speciaal voor hondenliefhebbers! Je kunt deze dag een eerste modelwoning bezichtigen en krijgt meer informatie over snuitgolf, de snuffeltuin, bootcamp en de zwemvijver!

Heel bijzonder op het park wordt het Prins Plaza, een maar liefst 4.000 vierkante meter groot speelparadijs voor honden met onder meer een speeltuin, snuffeltuin, graaftuin, snuitgolfbaan, zwemvijver speciaal voor viervoeters en een terrein met bootcamp parcours. Op het park komen 35 chalets.

In Nederland zijn er maar liefst 1,9 miljoen honden. Uit onderzoek van Prins Petfoods in november 2020 is gebleken dat 59% van de hondeneigenaren zijn huisdier meeneemt op vakantie en daarvan maar liefst 40% kiest voor een vakantiewoning.