Pump up the 90’s opnieuw verplaatst vanwege coronavirus

0
754

Nieuwe datum is zaterdag 10 april 2021 in Evenementenhal Hardenberg

HARDENBERG – Het muziekfestival Pump up the 90’s dat gepland stond op 17 oktober 2020 wordt verplaatst naar 10 april 2021. Dit vanwege het coronavirus. Door de beperkingen en maatregelen die de Nederlandse overheid nu oplegt aan evenementen, is het onmogelijk geworden om Pump up the 90’s door te laten gaan. “Een Pump up the 90’s op anderhalve meter afstand is niet realistisch. We hopen dat volgend voorjaar het coronavirus achter ons ligt en we mensen weer samen kunnen brengen om te genieten van die fantastische 90’s muziek”, zegt organisator Linda de Boer. In eerste instantie stond de editie van Pump up the 90’s gepland op 4 april, maar ook toen gooide het coronavirus roet in het eten.

De organisatie van Pump up the 90’s heeft het besluit om het muziekfestival opnieuw te verplaatsen, zorgvuldig genomen. De Boer: “Grote festivals zoals Pump up the 90’s kunnen niet op anderhalve meter afstand worden gehouden. Bovendien vinden we het ook niet verantwoord om de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus te negeren. Dit zijn uitzonderlijke omstandigheden die we in de geschiedenis van Pump up the 90’s nog niet eerder hebben meegemaakt. We keken er samen met onze bezoekers enorm naar uit, maar dit is de enige juiste beslissing. Ondanks dat de huidige situatie buiten onze macht valt, hopen we op het begrip van onze bezoekers. In de afgelopen periode hebben we vanuit onze bezoekers ontzettend veel betrokkenheid, vertrouwen en loyaliteit gevoeld. Dat is kenmerkend voor de Pump-bezoeker. Wij willen iedereen daar graag voor bedanken en hopen in april 2021 een fantastisch feest met elkaar te vieren.”

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de editie op 10 april 2021. Iedereen die een ticket gekocht heeft, heeft inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen. Voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen, is er een speciale pagina gelanceerd op www.pumpupthe90s.nl.

Advertentie