Home Evenementen Twaalfde boerenmarkt in Oud-Bergentheim.

Twaalfde boerenmarkt in Oud-Bergentheim.

0
Twaalfde boerenmarkt in Oud-Bergentheim.

Oud-Bergentheim – In en rondom Erve Schöttinck werd gisteren voor de twaalfde keer boerenmarkt gehouden. ‘Het liep de hele dag mooi door. We hebben naar schatting wel zo’n duizend tot twaalfhonderd bezoekers ‘op de dam’ gehad. We waren wel een beetje huiverig voor de wind, maar er is niks omgewaaid,’ lacht Janneke Herbert tevreden.

Tijdens de markt kon het publiek zich tegoed doen aan allerlei lekkers, die ten bate van de kerk verkocht werden, maar ook waren er verschillende standhouders met hun eigen streekproducten of huis- en tuindecoraties. Ook werd er op ambachtelijke wijze brood gebakken. Vermaak voor kinderen was er onder meer in de vorm van een sporingkussen, een knuffelhoek of pony rijden. Shantykoor de Moscoufieten zorgde onder andere voor muzikaal vermaak. Al met al een dag waar organisatoren en gasten met genoegen op terug kunnen kijken.