Becx en van Barschot winnen met hun Ford Fiesta R5 de Prima-Acon Vechtdalrally Hardenberg

0
781

Foto: Kevin Sand

Hardenberg – 45 teams gingen rond het middaguur van start vanuit het servicepark voor de 8 klassementsproeven van de Vechtdal Rally.

Michiel Becx en Sander van Barschot hebben met hun Ford Fiesta R5 de Prima-Acon Vechtdalrally gewonnen die vandaag rond Hardenberg verreden werd.

Het weer was mooi en zonnig. De vele toeschouwers konden door de sponsoren de rally gratis bezoeken en een bezoek brengen aan het service terrein waar tussendoor onderhoud wordt gepleegd aan de auto’s. In totaal stonden 8 klassementsproeven op de planning. Klassementsproef 2 werd geannuleerd wegens loslopende paarden dus zijn er 7 op snelheid verreden.

Ad Smits en Arie Boertje zijn met hun Mitsubishi Lancer Evo X op een tweede plek geëindigd op bijna 2 minuten achterstand. Lambert Parren en John Coumans zijn derde geworden met de Mitsubishi Lancer EVO X. De organisatie kan tevreden terug kijken.

Advertentie