Home Evenementen Transport Compleet Hardenberg 2019

Transport Compleet Hardenberg 2019

0
Transport Compleet Hardenberg 2019

De negentiende editie van Transport Compleet Hardenberg is voortvarend van start gegaan.

Transport Compleet Hardenberg, de vakbeurs waar al jaren de transportbranche samenkomt. Op deze regionale vakbeurs met landelijke aantrekkingskracht is de gehele transportbranche vertegenwoordigd: van (inter)nationale marktleiders tot aan regionale aanbieders. Zij tonen hier de nieuwste producten en oplossingen aan. Deze beurs wordt bezocht door duizenden transportprofessionals. Zij bezoeken de vakbeurs om te netwerken, kennis op te doen en zich te oriënteren op producten en diensten. U ontmoet op dit netwerkevenement uw zakenrelaties en legt de basis voor nieuwe samenwerkingen. Het gros van de bezoekers is beslissingsbevoegd en dus hét publiek om direct zaken mee te doen. De beurs is nog geopend tot en met morgen.