Sallander

 • CU wil lachgas verbieden
  by admin on 04/12/2019 at 17:19

  HARDENBERG – De ChristenUnie in de gemeente Hardenberg wil weten of B&W stappen ondernemen tegen het gebruik van lachgas. Vorig jaar heeft de politie de hulp ingeroepen van de lokale horeca in de strijd tegen het groeiend gebruik van lachgas door jongeren. Er is toen ook gezegd dat de gemeente zich bewust is van de Het bericht CU wil lachgas verbieden verscheen eerst op .

 • Nieuwe dienstregeling trein
  by admin on 02/12/2019 at 15:24

  HARDENBERG – 15 december start de nieuwe dienstregeling voor openbaar vervoer van Arriva  op de Blauwnettrajecten Emmen-Zwolle en Almelo-Hardenberg. Meer informatie en alle wijzigingen zijn voor de reiziger nu gemakkelijk terug te vinden in de reisplanners en via arriva.nl/dienstregeling. Spitstreinen Op het traject Emmen-Zwolle wordt vanaf de nieuwe dienstregeling een extra treinstel ingezet. Hierdoor kunnen Het bericht Nieuwe dienstregeling trein verscheen eerst op .

 • Meer plekken voor mensen met een arbeidsbeperking
  by admin on 30/11/2019 at 13:55

  HARDENBERG – B&W van Hardenberg willen meer maatwerk bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Behalve bij Larcom kunnen deze inwoners dan ook terecht bij andere werkgevers. De gemeente biedt werkgevers hiervoor een pakket aan ondersteuningsmaatregelen aan. Zij komen in aanmerking voor vergoeding van de begeleidingskosten, loonkostensubsidie en een no risk-polis wanneer een werknemer door ziekte Het bericht Meer plekken voor mensen met een arbeidsbeperking verscheen eerst op .

 • Groen gas in bestaand netwerk
  by admin on 27/11/2019 at 21:18

  HARDENBERG – Wat ga je doen met een goed gasnetwerk als aardgas niet meer beschikbaar is? Op die vraag hebben leveranciers Rendo en Cogas een antwoord: zij gaan onderzoeken of er groen gas door de leidingen kan stromen. Woensdag hebben beide instellingen samen met de gemeente Hardenberg een afspraak hierover ondertekend. Duurzaam gas als alternatieve Het bericht Groen gas in bestaand netwerk verscheen eerst op .

 • Marslanden krijgt Nul op de Meter-woningen
  by admin on 27/11/2019 at 13:57

  HARDENBERG – In de wijk Marslanden wordt binnenkort begonnen met de bouw van Nul op de Meter-woningen. Dat gebeurt in het deel De Cirkel. Woningcorporatie Vechtdal Wonen laat 32 sociale huurwoningen bouwen door bouwbedrijf Roosdom Tijhuis. Dat gebeurt op kavels van dit bouwbedrijf en de gemeente Hardenberg. De ondertekening van de afspraken heeft woensdagmiddag plaatsgevonden Het bericht Marslanden krijgt Nul op de Meter-woningen verscheen eerst op .