Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

PRIMA-ACON VECHTDALRALLY

15 juni

zaterdag 15 juni Start vanaf het terrein van Prima Equipment aan de Noorwegenweg 6 in Hardenberg

Rondom het mooie Hardenberg zullen 3 KP’s verreden worden welke door de Rally en Historic Equipes 3 maal gereden zullen worden, de Vechtdal Short Rally equipes rijden de KP’s 2 keer.

De komende editie van de Vechtdal Rally belooft weer veel wedstrijd kilometers en korte verbindingen. Voor de Rally en Historic is rond de 140 kilometer wedstrijd beschikbaar,voor de short uiteraard minder.

De proeven zullen uitdagend zijn met ook dit jaar weer vernieuwingen. Het mooie Vechtdal landschap garandeert prachtige en juist uitdagende proeven met hier en daar ook onverhard en we zullen in 2019 letterlijk en figuurlijk op de grens gaan rijden. Het altijd in groten getale aanwezige publiek zal smullen van de snelle Rally equipes en genieten en herinneringen ophalen zodra de Historic equipes op snelheid langs komen.

Ook in 2019 is het serviceterrein ingericht bij PRIMA Equipment BV, een onderneming gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van bouwmachines waardoor alle faciliteiten voor een Rally Service aanwezig zijn. Service, keuring, regroup, parc fermee, alles is onder 1 dak op hetzelfde terrein, ideaal voor de equipes. Ook is er voldoende ruimte om materieel en tenten en dergelijke op het terrein te plaatsen. Fatsoenlijke en schone toilet gelegenheid is aanwezig en ook in eten en drinken wordt voorzien.

De Vechtdal Rally wordt in zijn geheel op de zaterdag verreden; keuring, verkennen en (veel) rijden allemaal op 1 dag. Uiteraard is er gelegenheid om al op de vrijdag aan te komen en kwartier te maken.

Gegevens

Datum:
15 juni

Locatie

Noorwegenweg 6 Hardenberg