Snollebollekes naar Evenementenhal Hardenberg voor nieuw muziekfestival Knetter Fout

0
732

Evenementenhal Hardenberg organiseert op vrijdag 8 april een nieuw muziekfeest: Knetter Fout. Er zijn optredens van Snollebollekes, Charly Lownoise, René Karst, 538 Verrückte Stunde en Vieze Jack. Knetter Fout vindt een dag voor Pump up the 90’s plaats dat al nagenoeg uitverkocht is met 6500 bezoekers.

“Wij zijn allereerst ontzettend blij dat we eindelijk weer feesten mogen organiseren na twee lange coronajaren. En om dat te vieren ontstond het idee om een nieuw muziekfestival te organiseren. We merken dat heel veel mensen enorm veel zin hebben om er weer op uit te gaan, en wij hebben ontzettend veel zin om een extra feest te organiseren in Evenementenhal Hardenberg”, zegt Linda de Boer namens de organisatie.

Bezoekers van Knetter Fout worden gevraagd om in feestelijke kleding naar het feest te komen. De Boer: “Met Snollebollekes weet je zeker dat het één groot feest gaat worden. We zijn dan ook erg blij dat hij naar Hardenberg komt. Dat geldt ook voor de andere artiesten, het belooft één knotsgekke avond te worden met shotjes, foute muziek, levensgrote skippyballen, glowsticks en nog veel meer. Het is de bedoeling dat Knetter Fout net als Pump up the 90’s twee keer per jaar gehouden gaat worden.”

Pre-party Knetter Fout bij HHC Hardenberg

In aanloop naar Knetter Fout slaan Evenementenhal Hardenberg en HHC Hardenberg de handen ineen voor een pre-party van Knetter Fout. Na afloop van de topper HHC Hardenberg tegen koploper Katwijk op zaterdag 19 maart organiseren Evenementenhal Hardenberg en HHC een feest met dj in de kantine met foute muziek.

Knetter Fout is op vrijdag 8 april te bezoeken vanaf 20.30 uur. Het feest gaat door tot 02.30 uur. De kaartverkoop is onlangs begonnen. Kaarten zijn online te bestellen via www.knetterfout.nl.

Advertentie