Na twee jaar eindelijk weer Pump up the 90’s

0
668

Het muziekfestival Pump up the 90’s gaat na ruim twee jaar ‘coronapauze’ eindelijk weer door. De komende editie is op zaterdag 9 april 2022 in Evenementenhal Hardenberg met optredens van Party Animals, DUNE, Nakatomi en Critical Mass. Afgelopen week zijn er extra tickets in de verkoop gegaan via www.pumpupthe90s.nl.

Pump up the 90’s is een muziekfeest dat al meer dan 25 jaar wordt gehouden in Evenementenhal Hardenberg. De optredens bestaan uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits. De 26ste editie van Pump up the 90’s is in de afgelopen twee jaar meerdere keren uitgesteld vanwege het coronavirus, maar nu kan het 90’s feest definitief doorgaan. Op dit moment geldt tot 15 maart nog wel een 1G-beleid (alleen toegang met negatieve testuitslag), maar alle overige maatregelen zijn opgeheven. Of het 1G-beleid ook zal gelden voor Pump up the 90’s op zaterdag 9 april wordt naar alle waarschijnlijkheid in de volgende persconferentie op 8 maart bekend gemaakt.

“Het is fantastisch dat we eindelijk weer Pump up the 90’s mogen organiseren. Het feest is een begrip in Hardenberg en omgeving en ook voor deze editie zijn al bijna 6000 kaarten verkocht. Wij kunnen niet wachten tot het eindelijk weer zover is. Met Party Animals, DUNE, Nakatomi en Critical Mass hebben we vier iconische 90’s acts naar Hardenberg weten te halen. Dat belooft een groot feest te worden”, zegt Linda de Boer namens Evenementenhal Hardenberg.

Er zijn slechts een beperkt aantal extra tickets beschikbaar, doordat de kaarten van de verplaatste edities op zaterdag 9 april ook geldig zijn. De extra kaarten die nu in de verkoop gaan, zijn te bestellen via www.pumpupthe90s.nl. De 26ste editie van Pump up the 90’s op zaterdag 9 april is van 20.30 tot 02.30 uur in Evenementenhal Hardenberg.

Advertentie