Zwemplas De Oldemeijer afgesloten voor gemotoriseerd verkeer

0
2583

Hardenberg – Zwemplas De Oldemeijer zal vanaf heden niet bereikbaar zijn voor gemotoriseerd verkeer. De fietsstallingen aan de Oldemeijerweg blijven wel bereikbaar. Met een volle week zomerse temperaturen van boven de 25┬░ Celsius in het vooruitzicht verwachten Staatsbosbeheer, de eigenaar van dit terrein, en de gemeente Hardenberg een te grote drukte. De RIVM-coronamaatregel van ‘anderhalve meter afstand bewaren’ kan dan niet worden nageleefd.

De situatie zal dagelijks worden bekeken door Staatsbosbeheer en de gemeente Hardenberg. Wordt het te druk, dan wordt overgegaan tot afsluiting van de toegangswegen voor gemotoriseerd verkeer. Verkeersregelaars en boa’s zullen toezien op de naleving van de getroffen maatregelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here