Nieuwe datum Pump up the 90’s vanwege coronavirus

0
901

HARDENBERG – Het muziekfestival Pump up the 90’s dat gepland stond op zaterdag 4 april 2020 in Evenementenhal Hardenberg wordt verplaatst naar zaterdag 17 oktober 2020. Dit vanwege het coronavirus. De beperkingen en extra maatregelen die de Nederlandse overheid nu oplegt betekent dat evenementen die gepland stonden tot en met 31 maart, met meer dan honderd bezoekers, worden afgelast. Ondanks dat Pump up the 90’s op zaterdag 4 april gepland stond, heeft organisator Easyfairs besloten om het event te verplaatsen. “Gezien de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het coronavirus dat buiten de macht van Easyfairs valt, is het onmogelijk geworden om Pump up the 90’s door te laten gaan. Hierbij staan de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers voorop”, zegt organisator Linda Braakman.

Advertentie