Bezoekers kunnen weer gratis met de bus naar Pump up the 90’s

0
243

HARDENBERG – Het muziekfestival Pump up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg geeft zijn bezoekers weer de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis busvervoer. Er zijn meerdere opstapplaatsen in de regio. Het busvervoer dient wel vooraf gereserveerd te worden via de website van Pump up the 90’s. In de afgelopen periode is de helft van de kaarten voor Pump up the 90’s op zaterdag 4 april al verkocht. Er zijn tijdens deze 26ste editie optredens van Mental Theo, Nakatomi, Party Animals en Dune. Verder komt DJ Benn in actie tussen alle optredens door met eurodance-muziek.

“De early bird tickets waren al uitverkocht. Inmiddels loopt het regular tarief tot en met 15 maart en daarna volgt nog een late bird periode waarbij we de allerlaatste kaarten beschikbaar stellen. Maar tot en met 15 maart gelden nog de voordelige prijzen. Verder zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van het event. Zo richten we weer een complete foodhal in, waarbij we opnieuw pizzapunten gaan verkopen. Dat was vorig jaar een voltreffer! We delen de hal wel iets anders in dan voorheen, zodat het nog overzichtelijker wordt. Verder is hier ook de shotbar weer te vinden”, zegt Linda Braakman namens Pump up the 90’s.

Tijdens Pump up the 90’s bestaan de muziekoptredens met name uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits. De deuren gaan op zaterdag 4 april om 20.30 uur open. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.pumpupthe90s.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here