restaurant De Bokkepruik sluit de deuren

0
1235

Hardenberg – Jaap & Heleen Istha sluiten hotel & restaurant De Bokkepruik vanaf 16 februari 2020
Chefkok Jaap Istha en gastvrouw Heleen Istha, eigenaren van hotel & restaurant De Bokkepruik, hebben besloten per 16 februari hun bedrijf, gevestigd aan Hessenweg 7 te Hardenberg, te sluiten. Na zoveel jaren het vak met veel passie en liefde te hebben uitgeoefend, waarvan 27 jaar met een Michelinster, is het nu genoeg geweest. Leeftijd, gezondheidsredenen en een veranderende markt hebben Jaap Istha en Heleen Istha-Koeslag doen beslissen dat het tijd wordt voor een ander en bij voorkeur iets rustiger leven.

Tot en met 25 januari kan er nog genoten worden van de menukaart, vanaf 28 januari tot en met 15 februari is er een speciaal Vaarwel menu<. Op zaterdag 15 februari zullen de laatste diners geserveerd worden. Mocht u nog een keer van Jaap’s kookkunsten willen genieten, dan is het raadzaam om tijdig te reserveren

Het restaurant serveert vanaf 28 januari tot en met 15 februari een speciaal ‘Vaarwel menu’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here