Jubileumeditie Pump up the 90’s zo goed als uitverkocht

0
918

HARDENBERG – Het muziekfestival Pump up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg viert aanstaande zaterdag haar 25ste editie. Tijdens deze jubileumeditie krijgt de Main Stage de uitstraling van een grote ‘feesttaart’. “Omdat we natuurlijk wat te vieren hebben”, zegt organisator Linda Braakman. “Een 25ste editie laten we niet zomaar voorbij gaan, daarom komen we met dit unieke ontwerp voor dit podium.”

Tijdens de 25ste editie van Pump up the 90’s op zaterdag 7 december zijn er optredens van Charly Lownoise, Flamman & Abraxas, Def Rhymz, Critical Mass, Jeckyll & Hyde en Beatcrooks. Inmiddels zijn al 6.000 tickets verkocht. De laatste 500 kaarten zijn deze week in de verkoop gegaan.

Braakman: “We kijken er ontzettend naar uit. Pump up the 90’s is al jarenlang hét reüniefeestje waar je oude bekenden weer tegenkomt. De grote zaal is waar het gebeurt: de gezelligheid, het tegenkomen van oude bekenden, de dansjes en ga zo maar door. We omarmen deze editie weer die gezelligheid en brengen die typische Pump up the 90’s-Sfeer terug naar één grote zaal. Oftewel ‘back to the roots’.”

De jubileumeditie van Pump up the 90’s begint op zaterdag 7 december om 20.30 uur. Het feest eindigt om 02.30 uur. Voor meer informatie en de laatste kaarten: www.pumpupthe90s.nl.

Advertentie