Beste tennisvereniging van NL zit in Hardenberg!

0
507

Hardenberg was een van de drie genomineerden voor de prijs ‘Vereniging van het Jaar.’ Tijdens het KNLTB Jaarcongres gistermiddag werd bekend gemaakt dat de club op Sportpark De Boshoek de eer toekomt om dat predicaat te mogen gaan dragen.
De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) kent elk jaar prijzen toe. Voor de ‘Vereniging van het jaar’ zoekt men de club op, die op een onderscheidende manier een positieve bijdrage levert aan de tennissport in Nederland. Nederland telt bijna 1700 tennisverenigingen.
Een jury, bestaande uit algemeen directeur Erik Poel, bondsbestuursleden Roger Davids en Marchien van Doorn en manager Verenigingsondersteuning Benoit Gilissen, beoordeelde de inzendingen en had de kanshebbers bepaald voor de prestigieuze prijzen. Naast TC Hardenberg maakten ook Tennisvereniging SRO en LTV Randenbroek kans op de prijs.
Tennisvereniging Hardenberg gaat het de laatste tijd behoorlijk voor de wind. Na een fusie is het ledental gestegen van 475 gestegen tot momenteel 681. Het succes is mede te danken aan de tien tennisbanen en 2 padelbanen en de overdekte binnenhal met 3 tennisbanen, die na de fusie zijn aangelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here