Winter Fair Hardenberg komt met ‘mannenopvang’

0
1021

HARDENBERG – De vijftiende editie van Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg staat voor de deur: 8, 9 en 10 november. De beursorganisatie introduceert dit jaar een ludieke ‘mannenopvang’. In deze zogeheten ‘Men Cave’ kunnen mannen genieten van een speciaalbiertje, sportwedstrijden op tv of zich zelfs gratis laten knippen en/of scheren. “Het zal voor veel vrouwen herkenbaar zijn: gezellig een dagje uit met manlief, maar al snel is hij het struinen langs de honderden stands zat. Daar hebben wij iets op bedacht. Laat ‘m achter in de mannenopvang van Winter Fair: de Men Cave”, zegt organisator Annie Kolthof glimlachend.

Het woord ‘mannenopvang’ is natuurlijk gekscherend bedoeld en organisator Annie Kolthof legt het ook uit met een knipoog. In deze Men Cave is voor de man van alles te doen. “Aan de ene kant is het iets ludieks, maar aan de andere kant willen we ook een plek creëren waar de mannen zich thuis voelen. Dat hopen we te realiseren met deze Men Cave op Winter Fair waar continu sportwedstrijden zijn te zien en een bar met diverse speciaalbiertjes. Ook kunnen ze zich gratis laten knippen en scheren door Barbershop Nijverdal.”

Een ander nieuw onderdeel op Winter Fair is het Kidsplein. Hier kunnen kinderen klimmen, klauteren, springen en dansen, terwijl de papa’s en mama’s genieten van een kop koffie op het terras met uitzicht op het Kidsplein. Voor de kinderen zijn er onder meer optredens van Bultje (bekend van Vakantiepark Beerze Bulten) en voorstellingen van Professor Bombasticus met de gekste proefjes. Verder zijn er grote bouwblokken, een draaimolen, een springkussen, een ballenfontein en een hertenbos als doolhof.

Vorig jaar werd Winter Fair Hardenberg bezocht door meer dan 15.000 bezoekers. Nooit eerder werd het event zo druk bezocht. Vanwege de enorme groei van Winter Fair in de laatste jaren, breidt de beurs voor het tweede jaar op rij uit met een extra beurshal. Waar in 2017 en 2018 nog respectievelijk 3 en 4 hallen werden gebruikt, worden dit jaar 5 beurshallen ingezet. Winter Fair Hardenberg bestaat uit feestelijk aangeklede stands en pagodetenten. Met een divers aanbod van (klassiek) interieur tot kleding, van uiterlijke verzorging tot kunst en van bloem- en groeiproducten tot delicatessen. In totaal zijn er meer dan 200 deelnemers.

Advertentie