Andries Heidema, commissaris van de Koning in Overijssel bezocht InBeeld.

0
695

InBeeld in Hardenberg is een creatieve coöperatie waar diverse maatschappelijke organisaties en culturele ondernemers samen werken met als doel mensen verbinden vanuit hun passie. Het behoort al een paar jaar tot een Bestuurlijk Experiment Project vanuit Studio Vers Bestuur van de Provincie Overijssel. Anne van der Hoek van InBeeld woonde samen met 15 andere initiatiefnemers van burgerinitiatieven een sessie bij en maakt deel uit van de provinciale werkgroep. Heidema is er commissaris van, wil graag dicht bij de inwoners staan en gaat derhalve veel op werkbezoek. Dat doet hij bij voorkeur op een informele wijze. Rond de middag kwam hij bij InBeeld koffiedrinken. Uiteraard waren InBeeld, ’t Gilde en ArtCrew ontzettend vereerd met het bezoek. Het trof allen dat Heidema hartelijk, warm, vriendelijke en oprecht geïnteresseerd was in al die mensen en hun creatieve activiteiten.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here