Pump up the 90’s haalt Charly Lownoise en Flamman & Abraxas naar Hardenberg

0
753

HARDENBERG – Het muziekfestival Pump up the 90’s in Hardenberg viert op zaterdag 7 december haar 25ste editie. Voor dit jubileum heeft de organisatie onder andere Charly Lownoise weten te strikken. Deze dj wordt gezien als één van de grondleggers van happy hardcore. Hij brak in de jaren ‘90 wereldwijd door met een opvallende, vrolijke happy hardcore sound die tot op de dag van vandaag nog razend populair is. Andere grote dj-namen die zijn vastgelegd voor deze speciale jubileumeditie van Pump up the 90’s zijn Flamman & Abraxas, Def Rhymz, Critical Mass, Jeckyll & Hyde en Beatcrooks.

“Deze line-up bevat alles: happy hardcore, eurodance en typische 90’s hits”, zegt organisator Linda Braakman. “Met Charly Lownoise hebben we misschien wel hét boegbeeld van de jaren ‘90 in huis gehaald. Daar zijn we ontzettend trots op, voor veel bezoekers is hij echt een icoon uit de jaren ’90. Zo’n dj als Charly Lownoise hoort thuis op een jubileumeditie van Pump up the 90’s.”

De kaartverkoop voor Pump up the 90’s is inmiddels begonnen en de eerste 1.500 kaarten zijn al verkocht. Op dit moment zijn kaarten tot 1 november te bestellen voor het regular tarief van €21. Daarna geldt het late  bird tarief €22,50. De 25ste editie van Pump up the 90’s vindt plaats op zaterdag 7 december 2019 in Evenementenhal Hardenberg van 20.30 tot 02.30 uur. Voor kaartverkoop en meer informatie: www.pumpupthe90s.nl.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here