Legofestijn Bouwblokjes in Hardenberg keert in zomervakantie terug

0
917

HARDENBERG – Het lego- en kinderfestijn Bouwblokjes keert ook deze zomervakantie weer terug naar Hardenberg. Het 2-daagse event vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 augustus, het tweede weekend van de bouwvak in Noord- en Oost-Nederland. Bouwblokjes in Evenementenhal Hardenberg is één van de drukstbezochte lego-evenementen in Nederland met ieder jaar duizenden bezoekers.

Al meerdere jaren vindt Bouwblokjes in Hardenberg plaats in de zomervakantie. In samenwerking met Stichting Het Bouwblokje is er weer een grote legomarkt met verkoop en demonstraties van lego. Ook zijn er imposante en bijzondere legocreaties te zien die gebouwd zijn door legofans. Verder zijn er tal van andere activiteiten, zoals een bioscoop waar legofilms te zien zijn, springkussens waarbij ook één springkussen geheel in lego-stijl is, racebaan voor bestuurbare auto’s, een bouwhoek en een lego game-unit. 

Nieuwe activiteiten tijdens Bouwblokjes

“We breiden dit jaar het evenement verder uit met meer activiteiten voor kinderen. Bouwblokjes is meer dan alleen een lego-evenement geworden. Nieuw dit jaar is bijvoorbeeld animal riding, waarbij kinderen kunnen pony rijden op ‘pluche’ berijdbare paardjes. Ook nieuw is het midgetgolfparcours met negen holes, een kleurhoek en lachspiegels. Door al deze toevoegingen verwachten we opnieuw duizenden bezoekers te mogen verwelkomen. Voor veel gezinnen is Bouwblokjes een vaste prik geworden in hun zomervakantie. Daarbij zitten ook vele toeristen die op één van de verschillende campings in de regio verblijven. Mede hierdoor is Bouwblokjes één van de grootste lego-evenementen van Nederland”, zegt Renée Reinders namens Evenementenhal Hardenberg.

Openingstijden Bouwblokjes 2019

Het lego- en kinderfestijn Bouwblokjes is op zaterdag 3 en zondag 4 augustus te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is voor alle bezoekers gratis. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

Advertentie