Vechtival bij De Koppel

0
454

Vandaag gaan er vaarexcursies richting Diffelen en richting de Zwiese, compleet met natuurgids. Een greep uit wat er verder te doen is deze middag: broodjes bakken met de boswachter; zaklopen en dennenappels gooien; waterdiertjes zoeken, blotevoetenpad en waterspeelplaats; kanovaren en andere outdoor activiteiten; activiteiten van diverse groene verenigingen; midwinterhoornblazers; muziek van trio Luister; de Grandioze Goochelshow van Coyote en Co; Hardenberg Beeldenstad; Alfa-college met markt van duurzame producten; veel aandacht voor voeten; eten en drinken of gewoon lekker niksen en kijken. In de picknicktent kunnen jong en oud pizza’s maken en naar eigen smaak samenstellen. En wat is er heerlijker dan die in de prachtige Koppeltuinen op te eten.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here