Hou Streek houdt skeelertocht door Vechtdal

0
608

Hardenberg – Hou Streek houdt dit jaar opnieuw de Vechtdal Skeelertocht en wel vandaag 1 juni. De Hou Streek Vechtdal Skeelertocht start dit jaar vanaf de thuislocatie van de vereniging: Sportpark De Boshoek en bestaat uit 3 afzonderlijke routes van ong. 25 km en een kidstocht van ong. 5 km. In totaal kan er 75 kilometer worden verreden.

De routes zijn zeker ook geschikt voor steppers.
De verschillende routes kunnen aan elkaar gekoppeld worden waardoor de skeeleraar een groot deel van het prachtige Vechtdal te zien krijgt. Alle routes zijn bepijld en de deelnemers kunnen zelf hun snelheid bepalen en rustpauzes inlassen. Bij het start- en finishpunt is de gehele dag verzorging aanwezig.

Voor de deelnemende skeeleraars is het dragen van een helm verplicht.

Advertentie