Hardenbergse basisschool stort zich in de wildwaterbaan

0
205

Hardenberg – In het sportprogramma van Zapp maken kinderen kennis met verschillende takken van sport. Dit keer is Hardenberg aan de beurt, de kinderen gaan kanoën op de Wildwaterbaan in het Vechtpark. Ze moesten o.a. eerst op een soort handdoek door de gymzaal schuiven. Degenen die wonnen kwamen in de finale. En tijdens die finale nemen de meisjes het op tegen de jongens. Drie tegen drie. De jongens onder begeleiding van Ron Boszhard, de meisjes worden aangestuurd door Britt Dekker.

Beker

Tijdens de ‘battle’ namen Emily, Meike en Eva het op tegen Reno, Elmar en Stijn. Op de wildwaterbaan in het Vechtpark stapten ze alle zes zenuwachtig in de kano. Er werd eerst even geoefend, daarna kwamen hun klasgenootjes gewapend met spandoeken om ze aan te moedigen. Na de battle mochten de winnaars de felbegeerde prijs in ontvangst nemen: de glimmende, zilveren ‘Zappsport’ beker. De achtste groepers kunnen niet wachten tot ze de uitzending kunnen zien, maar dat is pas in september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here