Home Overige Drie dagen zomers genieten tijdens het Fest-Event

Drie dagen zomers genieten tijdens het Fest-Event

0
Drie dagen zomers genieten tijdens het Fest-Event

HARDENBERG – De eerste editie van het nieuwe outdoor-evenement Fest-Event in Hardenberg is vandaag (vrijdag 24 mei) onder prachtige weersomstandigheden van start gegaan. Het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg staat met Fest-Event drie dagen lang in het teken van shoppen bij meer dan 60 deelnemers op het gebied van home & living, fashion & beauty, outdoor & garden en wellness & health. Ook zijn er foodtrucks, horecapleinen en entertainment voor de kinderen. De eerste dag van Fest-Event werd al direct goed bezocht. Fest-Event is zaterdag en zondag nog te bezoeken met op zaterdagavond een Foodtruckfestival van 17.00 tot 21.00 uur.

Vandaag van Fest-Event wordt afgesloten met een Foodtruckfestival van 17.00 tot 21.00 uur. Kolthof: “Het is een extraatje op het al bestaande programma. Het lijkt ons fantastisch om met zoveel mogelijk mensen lekker een hapje te eten en te drinken, terwijl de zon langzaam zakt. Hoe gaaf is dat?! Tijdens deze avond zijn de overige winkeltjes gesloten, we richten ons dan volledig op een bourgondische avond met lekker versbereid eten en uiteraard een verfrissend drankje. De toegang voor het Foodtruckfestival is geheel gratis, dus we roepen heel Hardenberg en omstreken op: kom aanschuiven en geniet!”

Openingstijden Fest-Event

De eerste editie van Fest-Event is nog te bezoeken op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 op het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn elke dag van 10.00 tot 17.00 uur. Het Foodtruckfestival is op zaterdag 25 mei van 17.00 tot 21.00 uur