LANDBOUWDAG 2018 zaterdag 28 juli Markt en Badhuisplein, Hardenberg

0
1236

Van 08:30 tot omstreeks 15.00 uur is  deze zaterdag weer de jaarlijkse Landbouwdag op de Markt en het Badhuisplein georganiseerd. De Landbouwdag staat bekend om een grote verscheidenheid aan machines, trekkers, agrarische producten en activiteiten. Tijdens de keuringen showen de deelnemers hun beste fokproducten en de dieren zien er tot in de puntjes verzorgd uit.
Met een ouderwetse paardentram kan men een rondje door de stad maken en er worden veekeuringen gehouden. Ook voor de kinderen is er van alles te doen, zoals zelf een geitje melken en konijnen knuffelen. Verder zijn er kleine zwijntjes, mooie duiven en natuurlijk een springkussen. Bezoekers kunnen zich prima vermaken op deze zaterdag en elkaar ontmoeten op de gezellige terrassen rondom de Markt. Men kan ook struinen bij de leuke marktkramen en hier en daar proeven van heerlijke streekproducten.

Advertentie