Komt u ook Vissen bij Anna?

0
1308

 

Sinds 2010 hebben velen van u veel pezier kunnen beleven bij de forelvisvijvers van DE KOELN aan de Beerzerhaar 17 in Beerzerveld, gemeente Ommen.

Per 1 december 2017, na ruim 7 1/2  jaar is er, vanwege familie omstandigheden, een einde gekomen aan de forellen en gaat de familie van Tol het roer nog eens omgooien.

Vanaf 28 april 2018 opent “Vissen bij Anna” haar hek weer, maar nu als Catch & Release visvijvers. In de 4 vijvers kunt u nu diverse soorten vissen vangen die u weer terug moet zetten.

In vijver 1 kunt u grote meervallen (tot 35kg) en grote steuren ( >150cm) vangen. Vijver 2 herbergt een gevarieerd bestand van Hollandse vissen als zeelt, blankvoorn, kruiskroeskarper etc. Vijver 3 is uitermate geschikt voor kinderen, die daar kleine karper en steuren kunnen vangen. In vijver 4 zijn diverse soorten karper uitgezet tot 10 kg.

 

U kunt zelf uw dagvergunning schrijven en afrekenen in het vergunninghokje dat zich naast de kantine bevind. Kijk voor de openingstijden van de vijvers en van de kantine op www.vissenbijanna.nl , want de kantine zal niet altijd meer open zijn.

De familie van Tol ziet u graag eens VISSEN BIJ ANNA, en wenst u veel visplezier toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here